SSD-urile HyperX, secretul unei relatii de durata

    M-am gandit mult inainte de a-ti scrie aceasta scrisoare, pana m-am hotarat ca trebuie sa iti spun o data pentru totdeauna ceea ce am pe suflet si trebuie sa incetezi cu acest santaj emotional la care ma supui zi de zi de ceva timp. Imi aduc aminte cu placere si cu emotie de prima noastra intalnire, emotie care ma incearca si astazi de fiecare data cand ma apropii de tine. TU , un june prim, stapan pe tine si pe situatie de fiecare data, cunoscator a tot ce misca in lumea asta, explorator in cele mai ascunse taine ale lumii, o adevarata enciclopedie care imi oferi raspuns si azi la orice intrebare pe care o am. Tu, care mi-ai aratat lumea, chiar si virtual, care mi-ai facut cunostinta cu oameni deosebiti, care atunci cand ma simteai abatuta si plictisata , te jucai cu mine si imi distrageai atentia de la problemele care ma framantau, care ma lasai sa castig uneori dar ma si ambitionai atunci cand pierdeam un joc, tu care mi-ai facut loc in inima ta si mi-ai pastrat toate amintirile, care imi puneai melodia preferata atunci cand vroiai sa ma bine dispui, tu, cel care ma intelegeai atunci cand lacrimam la un film de dragoste, care ai fost mana mea dreapta in toate proiectele pentru job. Pana intr-o zi cand ai devenit indiferent la dorintele mele, cand pareai plictisit, obosit de relatia noastra. Imi puneam fel de fel de intrebari, cu ce am gresit, unde am gresit de nu mai raspunzi ca alta data sentimentelor mele. Simteam ca ma sicanezi uneori, refuzai sa imi mai asculti dorintele pur si simplu, alteori te suparai si nu-mi mai vorbeai deloc. Te-am intrebat mereu , ce ai, ce s-a intamplat de te porti asa cu mine. Pana intr-o zi, cand mi-ai spus cu regret, ca inima ta a obosit, ca nu mai poti tine pasul cu cerintele mele si ca ar fi bine sa ne despartim, devenisem prea pretentioasa si mi-ai dat de inteles ca proiectul la care lucrasem impreuna zile si nopti in sir, e in pericol de a nu mai putea fi finalizat.( asa spuneti toti cand vreti sa incheiati o relatie"nu sunt demn de tine".
         Am simtit ca se prabuseste cerul, de proiectul asta depindea viitorul nostru, imi era indispensabil, nu poti sa-mi faci una ca asta. Mare parte il salvasem pe un stik, cred ca am avut o presimtire, dar tot mai detineai ceva care imi apartinea. Da-mi amintirile inapoi, ti-am strigat. Nu ai mai raspuns.
         Nu puteam sa te las sa piei sub ochii mei, si fiindca tineam atat de mult la tine, disperata, am inceput sa caut solutii, inima ta putea fi ajutata, trebuia.
         Am cautat cei mai buni specialisti, vroiam sa te pastrez in continuare sa fi al meu, sa nu mai am teama ca inima ta intr-o zi va ceda si voi pierde toate amintirile noastre, ca voi pierde tot. Nu puteam sa ma plimb cu tine in brate prin tot orasul, asa ca am gasit specialistul care a venit la domiciliu pentru consultatie si din fericire, exista o sansa. Aveai nevoie de un dispozitiv SSD , adica un dispozitiv de stocare mult mai performant decat clasicul hard disk, mult mai rapid în privinta timpilor de acces la date si care atinge viteze de transfer net superioare.
        - Si unde gasesc un SSD, si cum poate sa il ajute?am intrebat eu.
        - Exista un Magazin online la care eu apelez frecvent pentru pacientii mei. Mereu gasesc oferte SSD la ei, chiar ieri am dat comanda pentru un alt pacient si am gasit niste promotii SSD Kingston  foarte bune. 
                                                       

    Va va ajuta foarte mult si pe dumneavoastra si pe pacient fiindca : 
           - Viteza de acces a fisierelor si a aplicatiilor va fi mult mai mare
           - Rezistenta crescuta la socuri
           - Fiabilitatea crescuta
astea fiind cele mai importante. Apoi, nu mai este necesara defragmentarea, zgomotul si vibratiile vor fi insesizabile, rezistenta mare la campurile magnetice.
      - Doriti sa facem aceasta interventie? m-a intrebat.  
      - Cu siguranta, va rog insa pe dumneavoastra sa faceti cea mai buna alegere si cat mai repede cu putinta. 
       - Nu va faceti probleme, cei de la MediaDOT, fac livrarea rapid in aceeasi zi, transportul este gratuit, puteti deschide coletul la livrare. Dupa o scurta navigare pe site, il si aud spunand : 
        -Ia uitati, am si gasit modelul care i se potriveste perfect, HyperX Savage de 480 GB. 
  
         Tresar la orice sunet al telefonului crezand ca este curierul, astept sa soseasca din clipa in clipa cu dispozitivul de care ai nevoie atata nevoie, si tu si eu. Astept cu nerabdare momentul cand ne vom reintalni, cand ne vom relua viata de acolo de unde o lasasem si de a trai fericiti unul langa altul asa cum fusesesm mereu. 


                                  Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.



Etichete: , , , , , ,