O sesiune de training organizat de Vrabiuta

     Nume de cod: Vrabiuta.
     Proba de foc: organizarea unei sesiuni de training.
    Cand a iesit din biroul sefului, arata de parca tocmai vazuse o stafie, abatuta si lipsita de vlaga, ea, care vesnic era ca o vrabiuta ciripind  in stanga si-n dreapta, sprintena, plina de viata si optimism, o priveam si nu ne dadeam seama ce o intorsese la 180 de grade. S-a asezat la birou, si-a luat capul in palme si privea spre agenda deschisa, desi se vedea clar ca mintea ii era in alta parte, nu ca ar citi ceva din agenda. M-am apropiat de ea si i-am dat un pahar cu apa, l-a baut jumatate si a murmurat cu vocea pierduta “am un eveniment”.
     Ha… si asta te-a dat asa peste cap? Tu, care nu e saptamana sa nu ai cate un eveniment , ba o nunata, un botez, o taiere de mot, un party … Ce are evenimentul asta de nu esti incantata.?
 - De data asta nu sunt invitata, trebuie sa organizez evenimentul. Un training, de a carui organizare trebuie sa ma ocup si pe moment mi s-au blocat ideile, gandindu-ma la amploarea pe care o are un astfel de eveniment. Trbuie sa fac invitatii pentru toti directorii zonali, echipa noastra de management, plus partenerii din Austria. Cam 35 la numar in total. Unde-i duc ? Am nevoie de o locatie eveniment. Aceasta e prima intrebare?
     Draga mea “vrabiuta”, ocupa postul de asistent manager doar de putin timp, inca nu avusese parte de asemenea provocari dar sigur se va descurca, fiindca e isteata, energica si are spirit organizatoric si ii voi da o mana de ajutor.
 - Locatia ti-o dau eu, i-am spus. Am fost la Gala SuperBlog 2015 si pot sa iti spun ca este locatia perfecta pentru organizarea unui eveniment de asa anvergura, care satisface cele mai exigente cerinte. Amplasat strategic in zona centrala a Bucurestiului, hotelul Golden Tulipe Time, ofera o gama completa de servicii.                                          

         Pe langa serviciile hoteliere dispune de sala conferinte,  pentru diferite evenimente de afaceri.
       Etajul 9 este dedicate celor trei Sali de conferinta: Belvedere, Panorama si Ronda, dotate cu aer conditionat, lumina naturala si un set complet de echipamente specifice moderne:

 Acces internet wireless
Videoproiector
Ecran de proiectie
Laser pointer
Flipchart, hartie, markere
Whiteboard
Sonorizare
Microfoane mobile
Dvd/cd-player, VCR
Plasma tv/LCD
Video conferinta
Translatie simultana
Inregistrare audio-video
Laptop, PC
Imprimanta, copiator, fax


     Sala Ronda,  constructie moderna in semicerc, avand o capacitate maxima de 50 de locuri,  a fost ales locul perfect pentru sesiunea de training. 
                                                     


       Pentru cazare am ales “Standard Room 2 Single Beds”  superior twin , camere spatioase si confortabile, care includ bai complet echipate cu cabina de dus si cada.
 -Conexiune Internet Wireless
- Control Independent Aer Conditionat
- Cablu digital TV
- Linei Telefonica Directa pentru apeluri locale si international
- Minibar
- Seif
- Uscator de par
- Sistem de acces in camere cu card magnetic
                                                    


       Pentru rasfatarea papilelor gustative, Restaurantul Good Old Times, aflat la mezantin,  prin meniul a-la-carte cu preparate pregatite de veritabili artizani ai bucatariei fine romanesti, insotite de ce mai buna selectie de vinuri romanesti, decorul elegant, modern si minimalist, insotit si de un mic program artistic, sigur va impresiona audienta si va ramane o amintire placuta pentru muuult timp.
                                                  


      Pentru discutii relaxante in afara programului, Café Times, cafeneaua de la parterul hotelului, poate gazdui invitatii la o cafea, un ceai, un cocktail, bauturi fine intr-un decor deosebit, cu un fundal musical relaxant. Sau pot opta pentru  Skyline Club de la etajul 10 al hotelului, care ofera - datorita impresionantului dom de sticla - o minunata perspectiva panoramica asupra imprejurimilor si noii Arene Nationale. 
                                         

      Cu toate aceastea conturate, nu-i ramanea decat sa contacteze departamentul de rezervari pentru a planifica evenimentul si a stabili o intalnire pentru a pune la punct toate detaliile. Nu ma indoiesc de ajutorul specializat al personalului acestei locatii, asa ca , nu am nici cel mai mic dubiu ca "vrabiuta"noastra nu se va descurca onorabil. 
       A doua zi dimineata, am gasit-o in birou deja, trimitand fax-uri in toate colturile tarii.

                     Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

      



Etichete: , , , ,