Freonul auto i-a adus succesul in afaceri

      Simtea ca trebuie sa porneasca pe un drum nou, sa aiba propria afacere, sa isi administreze singur banii si timpul, sa nu mai fie un simplu angajat la stat, sa ofere familiei mai mult. Copii crescusera, cerintele erau din ce in ce mai mari iar veniturile lui si ale sotiei, si ea cadru didactic, nu ajungeau nici pe departe, descurcandu-se din ce in ce mai greu. Dupa lungi dezbateri cu familia, s-a hotarat sa isi deschida o firma de taxi. Toata lumea circula, aglomeratie mare, in timpul sarbatorilor abia reusesti sa prinzi un taxi, pe zapada, canicula, ploi si alte intemperii si posesorii de autoturisme apeleaza tot la taxi preferand sa isi protejeze masinile proprii.
    Din vanzarea unor terenuri pe care le detineau parintii, cu un credit la banca, cu ajutorul socrilor, a reusit sa isi infiinteze mica lui afacere si incet, incet sa se dezvolte, ajungand sa aiba un mic parc auto, un dispecerat si angajati profesionisti, selectati pe bazat pe experienta de lucru, pe modul in care stiu sa ofere servicii de calitatate si o buna interactiune cu clientul.
    Masinile, evident, nu le-a cumparat noi ci la mana a doua, unele necesitand ceva investitii pentru a oferi clientilor confort si siguranta in trafic. Avea nevoie de autoturisme potrivite, moderne, dotate complet, asigurate. Totul a trebuit pus la punct in cel mai mic amanunt. Avand experienta clientului de taxi, s-a gandit cam la tot ce il deranja pe el atunci cand urca intr-un autoturism taxi.
    In afara de tariful practicat de firmele existente, solicita un taxi cu aer conditionat auto si refuza din start daca acestea nu detineau asa ceva. Nu de putine ori a avut experiente neplacute datorita acestui aspect, fiind nevoit sa coboare mai devreme de a ajunge la destinatie, ba se simtea ca intr-o sauna la 40 de grade pe timp de vara, ba diverse mirosuri neplacute care il izbeau in nas, ba gasea cate un taximetrist care duhanea in masina de puteai sa afumi carnatii la craciun.   Avea nevoie de niste profesionisti, de o firma care se ocupa cu incarcare freon si igienizare aer conditionat, in functie de fiecare masina ce avea nevoie, pentru a rezolva problema cat mai repede. 
                    
 Nu isi permitea sa tina masinile in asteptare si nici sa aiba vreuna din ele vreo experienta neplacuta, asa cum o patise el de atatea ori. Asta ar fi insemnat sa piarda din clientela si implicit bani. Nici el nu a mai apelat niciodata la firmele care nu detineau un minim de conditii si cu care a avut experiente neplacute  
     Si cum doar sotia lui si dl. Google stiu tot ( sotia lipsea) dupa ce a tastat  incarcare freonBucuresti, a gasit exact ceea ce trebuia pe site-ul www.freon-auto.com .
 Firma cu peste 10 ani de experienta in servicii de climatizare, preturile incepand de la 49 lei si mai ales deplasare la domiciliu pentru incarcare Freon R134a in instalatia masinii si efectuarea reviziei complete a instalatiei AC auto, oriunde in Bucuresti. Review-rile pe care le-a citit pe site si tot restul informatiilor, si-a dat seama ca este exact de ceea ce avea nevoie. Comod, Rapid, Ieftin. 
                                       

    I-a solicitat telefonic, desi putea sa o faca si pe site si dupa ce le-a spus despre ce e vorba, in mai putin de o ora, acestia s-au deplasat la locul idicat.
  1. Cum functioneaza incarcarea cu freon :
    - gratuit consultanta de specialitate, curatarea si vidarea instalatiei folosind aparatura profesionala, incarcarea freon in instalatia de aer conditionat a masinii, testarea in sarcina si raportare finala.
  2. Cum functioneaza procesul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto: procesul de recirculare a agentului aerosol curata toate componentele sistemului de climatizare, incepand cu vaporizatorul si filtrele si terminand cu igienizarea conductelor si a gurilor de ventilatie din interiorul habitaclului. In urma tratamentului aplicat sistemului de conditionare al aerului, reziduul inofensiv amplasat in instalatie va avea rolul de a impiedica dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului in viitor.

    Rezolvase una dintre cele mai arzatoare probleme care il macinau, atat clientii cat si conducatorii auto ale masinilor lui vor fi multumiti circuland in conditii optime, respirand aer curat. Va apela de fiecare data la aceasta firma pentru aceste servicii fiind deplin multumit de prestatia lor. Dupa ce toate detaliile au fost puse la punct, a inceput  promovarea serviciilor, incepand cu flyere, carti de vizita inmanate cunoscutilor, un website cu oferte si datele de contact. S-a dovedit a fi o afacere de succes, dar proiectele lui nu se termina aici.
      Am aflat povestea chiar de la el, provocandu-l la o discutie in cadrul unei curse mai lungi, fiindca, am uitat sa va spun ca si el munceste cot la cot cu ceilalti colegi. Mi-a placut atmosfera din masina, aerul era curat, respirabil. Stiam ca si masina mea necesita ceva interventii in acest sens si l-am intrebat orientativ despre pretul incarcare freon. M-a asigurat ca sunt preturi de bun simt si chiar mi-a lasat numarul de telefon pentru a-i contacta. 
     Iata cum, tocmai freonul auto i-a adus succesul in afacere.


                                    Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016
    



Etichete: , , , , ,